EXJT BLOG

Mindenkinek Jehova Tanúiról

HTML doboz

Leírás

Minden éremnek két oldala van... Jehova Tanúi szervezetének is. Mi ennek a vallási közösségnek a kevésbé ismert oldalával foglalkozunk, hogy lehetőleg minél több embernek segítsünk egy objektív nézőpont kialakításában. Ha Jehova Tanúja vagy, ne félj, hiszen rengeteg Tanú olvassa még rajtad kívül az oldalt! Például vének, kisegítőszolgák, bételesek és persze a legtöbben, akik átlagos Tanúk. A névtelenségnek köszönhetően itt szabadon kérdezhetsz, cáfolhatsz és hozzászólhatsz, de szépen kérünk, előtte olvasd el a témakörrel foglalkozó régebbi cikkeket és kommenteket! Soha ne feledd:

"Nemcsak azt kell megvizsgálnunk, amit személy szerint mi hiszünk, hanem azt is, amit az a vallásszervezet tanít, amellyel kapcsolatban vagyunk. Ha szeretjük az igazságot, akkor semmit nem kell félnünk az ilyen vizsgálattól." -
Az igazság, mely örök élethez vezet, (WTBTS, 1968) 2. fejezet 5. bek.

Flying-brain 2.jpg

Jehova Tanúi történelme:

A Vezető Testület egykori tagjának könyve:

crisis-conscience-ray-franz_hun.png

Raymond Franz - Lelkiismereti válság

Utolsó kommentek

Ide küldd:

writing_01.png

columba [kukac] freemail [pont] hu

k [pont] johnny [pont] joker [kukac] gmail [pont] com

Ha szeretnéd megosztani - névtelenül is -, a kérdésed, történeted, tapasztalatod, véleményed, cikked, tanulmányod vagy javaslatod, akkor bátran írd meg a fenti címre, vagy írd meg közvetlenül az oldalon (regisztráció nélkül is!!!), itt:

>> GYORSBEKÜLDŐ <<

Mindenféle

Gyakran használt bibliaversek

2Mó 33:20 | Zs 146:4 | Pl 4:18 | Pl 8:22 | Pr 9:5 | Ézs 44:24 | Ez 18:4 | Dá 7:13, 14 | Mt 5:5 | Mt 6:7 | Mt 11:11 | Mt 24:14 | Mt 24:36 | Mt 24:45-47 | Mk 13:32 | Lk 23:43 | Jn 1:1 | Jn 1:18 | Jn 2:19-21 | Jn 4:34 | Jn 6:68, 69 | Jn 10:17, 18 | Jn 14:28 | Jn 17:3 | Jn 17:11 | Jn 20:17 ... | Csel 2:34 | Csel 8:30-31 | ... 1Kor 8:6 | ... Kol 1:16 | ...Héb 1:8 | ...

BLOG FÓRUM

CHAT a jelenlévőkkel

"Ha meg akarod tudni, hogy ki uralkodik fölötted, elég kideríteni, hogy kit nem szabad bírálnod." - Voltaire

„Nekem pedig egészen mellékes, hogy ti vagy egy emberi ítélőszék megvizsgál-e engem. Sőt, magam sem vizsgálom magamat. Mert semmiről sem tudok, ami ellenem szólna. De ez még nem bizonyít igazságosnak, ugyanis Jehova az, aki vizsgál engem.” (1Korintusz 4:3, 4)

"Ha a szervezeten kívül vagy, meghalsz. Ha a szervezeten belül vagy akkor pedig nagyon kell igyekezned, hogy ne halj meg." - Resign

"A legfájóbb kín örömet színlelni." - Márai Sándor

"Nem oldhatjuk meg a problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel teremtettük őket." - Albert Einstein

"Mindig emlékezz arra, hogy a szép szavak nem mindig igazak, s az igaz szavak nem mindig szépek." - Jókai Mór

"A tudatlanságod legmagasabb foka az, amikor elutasítasz valamit, amiről nem tudsz semmit." - Wayne Dyer

TIPP: A böngésződ típusától függően a Ctrl gombot nyomva tartva a + és - gombokkal nagyíthatod és kicsinyítheted az oldalt, a jobb olvashatóság érdekében.

TIPP: Kérdésekkel taníts, ne kijelentésekkel! Érvelésedben használd a Bibliát és a Tanúk kiadványait is! Vitáidban ne kövess el érvelési hibákat!

TIPP: Ha nem vagy inkognitóban, kérünk oszd meg a cikkeinket a közösségi oldalakon! (Facebook, Twitter, Google+, stb.)

 

Hogyan adományozzak nektek?

Megtekintések száma

Látogatók: 

free counters


Kedves olvasónk, Te mi vagy?

látogató számláló

Indafotó képek

Képtelenség? Higgy a szemednek!

2011.12.29. 17:38 | zatarra | 10 komment

Az életünk során a legtöbbünk már nézett úgy fel úgy az égre, hogy megpróbált a felhőkbe valamit belelátni, melyek hasonlítanak általunk ismert formákra. Sokan láttunk állatokat, betűket, tárgyakat vagy arcokat. Tény, hogy szinte bármit bele lehet látni e formákba. A szkeptikusok szerint azonban semmi hatása nincs ennek a vasárnap délutáni tevékenységnek a tudatalattinkhoz.

Bár az Őrtorony kiadványokban levő képek vitára adhatnak okot, azt szokták mondani, hogy nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.

Emlékezzetek a videóra, amikor bemutatják a nyomda működését, a folyóiratok készítését! Amikor nagyítóval vizsgálják a képek legapróbb részleteit. Csak tökéletes munka kerülhet be, hiba kizárva.

Annak idején hetekig néztem ezeket a képeket és nem hittem el amit láttam. A szemem látta, de az agyam azt mondta, hogy ez nem létezik. Nekem ez kellett ahhoz, hogy elkezdjek vizsgálódni a szervezet után.

Egy kép többet mond ezer szónál, lássuk a medvét!

 

Ez sem angyali kéz, az tuti. Akkor mit keres Jézus mögött?

1. kép Jelenések k.démonkéz_1.bmp

 

Ne dörzsöld a szemed, kinagyítjuk!démonkéz_1.2.bmp

 

János mondá: -Mi az a groteszk pofa a tenyeredben te hírnök?

2.kép

Ennyire nem lehet béna egy "művész".arc_a_kézben_2.bmp

 

Jaj kérem, ne tessék a képet forgatni!

3.kép

 

Fátyolban az arc.

4.képfátyol_arc_1.bmpfátyol_arc_4.bmp

fátyol_arc_3.bmp

 

Miért, a te lakásodban nincsen kecskefej szimbólum? Pedig feldobná a nappalidat!

5.kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.képkecskefej.bmp

 "S" szimbólum és kecskefej.

7.képS_simbol_and_aries.jpg

 

Dávid kézfején "S" betű, ami ha jól emlékszem Jézus jele. Nátán kezében lévő bot pedig abszolút nem hasonlít falloszra, de a karácsonyfa mindenképp a falloszimádatból ered.

8.kép

 

Ez sem fallosz.

9.kép

 

Ez sem, ha mondom!!! Igenis, ez emlékjegy!

10.képfallos_3.bmp

 

 

 

 

 

 

Szép álmokat kedves gyerekek! Még kicsi gyermekkorban kell a gyermekek elméjébe beültetni az istenünk dolgait!

11.kép

 

Beteges képzelgés, istentelen vádaskodás! Semmiféle hexagram nincs a szék támlájában, de ha lenne is, semmi okkult eredete nincs.

12.kép

 

A koponyát a szívén viseli Ábrahám.

13.képkoponya_2.bmp

 

Az én ruháim is így gyűrődnek, meg is ijedek tőlük minden nap.

14.képjehova6.jpg

 

Teljesen természetes ez a fajta kéztartás, az én kisujjam is eláll a többitől amióta rálépett a ló.

15.képhandsymbol.JPG

Fogadjunk, hogy most ezt a kéztartást próbálgatod!

 

16.képmedál01.JPG

medál02.JPG

A háromszög medál a nyakláncon a tolvajnál egyértelműen tartalmaz egy kör bemélyedést a közepén, ami sátáni szimbólum a "Grimoire a Honorius" boszorkány tankönyv szerint.
A háromszög tartalmaz egy fehér félhold süllyesztést s amikor a
félhold balra néz (amint a tolvaj kezében látható), akkor szembe kell néznie Luciferrel.

 

Csupán a véletlen műve, hogy az ingujjba integrált szörnyfej a JAH szót formálja.

17.kép

 

Egy kis origami, hajtogassunk koponyát és piramist az Ismeret könyvből! Természetesen ez is csak a véletlen műve.

18.kép

 

A nagy kérdés, hogy miért kerültek bele e "szent" kiadványokba ezek az otromba, istentelen, ocsmány képek és miért nyomtatják őket évtizedekig s mind a mai napig?
 

Lehetséges válaszok:


1. Azért, hogy tudat alatt befolyásolják az olvasókat, ha eljön az antikrisztus vagy teljességre jut (a terveik szerint) a háttérhatalom által kreált sátáni uralom, akkor ismerősként köszönthessék a birka rabszolganépek az akkor majd láthatóvá váló lényeket és "kultúrájukat".

2. Mivel mint ahogy a tények mutatják Russel testvér a legmagasabb rangú, 33-ik fokozatú szabadkőműves és templomos lovag volt, szellemi öröksége(ökörsége) tovább él és eredeti funkcióját betöltve tömegek manipulációját hajtja végre ebben a formában is.

3. Te egy beteg paranoiás állat vagy, semmi sincs elrejtve a képekben csak belemagyarázod, mert ezt az Igaz Isten soha nem engedné meg, és a lelkiismeretes testvérek soha nem tennének ilyesmit.

4. Valóban van néhány furcsa, megdöbbentő rejtett kép a kiadványokban de biztos a Sátán műve, néhány gonosszá vált testvér ostoba szórakozásáról vagy bosszújáról  van szó, akik mielőtt kiközösítették volna őket még bosszúból belecsempészték a kiadványokba.

5.Valóban van jó néhány furcsa groteszk okkult kép a kiadványokban. Ez néhány becsületes testvér műve. Amikor közel kerültek a tálalóasztalhoz észrevették, hogy ez egy moslékos vödör, ezért ahelyett hogy csapot papot felrúgtak volna, titokban belecsempészték ezen formákat az idilli képekbe, hogy talán sokakban kérdéseket vet fel, emiatt kezdenek el kutakodni, és feltárulnak előttük a valóban fontos tények amik borítják a bilit. Persze kirúgták őket.

6. Ezek a rejtett képek nincsenek hatással a tudatalattira mint néhányan gondolják(mozifilmbe bevágott Coca Cola kép effektus vitatott) egyszerű szabadkőműves gyakorlat, így jeleznek egymásnak, hogy egy követ fújnak.

 

A lista nem teljes, várjuk agymenéseiteket és több képet. Megszerkesztünk egy nyomtatható változatot, ami a kiadványok forrását is tartalmazza(pl:w01.10.15./4.o.), hogy az őszinte becsületes tanúk egyszerűen ki tudják nyomtatni, hogy megbeszélhessék felvetődött kérdéseiket a gyülekezet tagjaival és a vénekkel. Ebben segítsetek! Aki tudja a képek pontos fellelhetőségét, kérem küldje be, a hitelességét bizonyítja és otthon is ki tudják keresni! Önként jelentkező jelentkezését várjuk, aki megszerkesztené a nyomtatható változatot! Ez segíthet olyanoknak is, akik nem tudnak érvelni a tanú barátjuknak vagy rokonuknak.

Ha egy vén vagy kockatestvér ledegradálna emiatt, kérdezd meg tőle, hogy nem bánná-e ha úgy ellenőriznénk a dolog valótlanságát(mármint, hogy nincs ott semmi), hogy megmutatjuk 6-14 éves gyerekeknek a képeket a gyüliben, látnak-e bennük valamit!

A vének reakcióját előre borítékolhatjuk: -Nincs ott semmi, bármit bele lehet magyarázni a képekbe, kételyed van a szervezettel kapcsolatban?!! Ne beszélj róla másoknak! Ja, és nincs ott semmi!

Aki a bételbe ír, az is tárgyilagos válasz kap.

Még több ilyen kép:

http://www.sixscreensofthewatchtower.com/3subliminalimages.html

http://www.watchtowerlies.com/watchtowerlies_019.htm - Lapozgassál csak!


A képeket folyamatosan bővíteni fogjuk.

Láss csodát!

Címkék: képek titkok

A bejegyzés trackback címe:

https://jehovatanui.blog.hu/api/trackback/id/tr763206377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

névtelenül 2011.12.29. 13:35:24

Ez penge volt!
Én az első magyarázatra teszek mindent, tétre helyre befutóra. Mikor lehet megtudni, hogy mit nyertem? :)
Szeretnék a témához kapcsolódóan ajánlani egy azt hiszem, 11 részes video-sorozatot.
Íme az első rész, de a youtube-on írjátok be, hogy at üzenet, és felhozza mindet. Csak sorban szabad megnézni.
Engem 200 Joule-lal kellett kiütni, miután megnéztem, majdnem ott maradtam a laptopra borulva. :))

www.youtube.com/watch?v=pwgvW6D3_no

Elnézést, ha ezt a voideo-sorozatot már tárgyaltátok valahol. Egyébként nincs köze a Jehova Tanúihoz, de a fenti írással egybevágó módszert elemez, ezért érdemes megnézni, mert jobban rá fog állni a szemetek Sátán mocskos kis trükkjeire.

Nézzétek meg mindet! Egy kb. 10 perc.
Üdv, Névtelenül. Áldás, Békesség!

zatarra · http://ebredjetek.blog.hu/ 2011.12.29. 17:57:58

@névtelenül: Nyertél egy -Hogyan alapítsunk szektát-DVD sorozatot. Melyet átvehetsz a csepeli franchise lerakatban.
Az Üzenet c. filmet láttam, igazad van u.a. a trükk. Persze a film készítőit hülyének állítják be ott is. Régi trükkjük, hogy aki leleplezi őket, azt nevetségessé akarják tenni.

Johnny Joker · http://jehovatanui.blog.hu/ 2011.12.29. 21:52:56

Nekem a démonkéz az angyalon, az arc a szellemben és a szokatlan hexagram-háttámlás szék tetszenek a legjobban... elég meredek, hogy ezek milliós példányszámban megjelentek!

karalabe4 · http://eletazortoronyutan.blogspot.com/ 2011.12.29. 21:54:12

Már volt erről egy cikk régebben, de ez is nagyon érdekes.
Irtam néhány gondolatot, amelyek eszembe jutottak erről, ha valakit érdekel.

Itt: eletazortoronyutan.blogspot.com/2011/12/ketertelmu-kepek.html

Az Üzenetet én is láttam, némiképp érthetővé vált , hogy miért is tapasztaltam annyi problémát az az ott bemutatott cég termékével.

magyarázó 2011.12.30. 08:40:56

Tetszenek! Eddig erre fel sem figyeltem!

Amit bemutattál azok jók, de megnéztem az ajánlott oldalakat is szerintem azok már erőltetettek.
Nagyon jó képzelőerő kell hozzá!
A vodafone reklámra szerintem elég szűk az a párhuzam.
Kihagyták belőle, hogy a logóban a piros közép rész egy hatost formáz meg.

Egyébként említettem már párszor, hogy szeretek rajzolni és van amikor csak rápillantok egy könyvben egy képre és látok benne valami kivehető formát. Vagy a múltkor a saját takaróm úgy volt gyűrődve, hogy egy párduc fejet és szemet formázott, gyorsan le is rajzoltam.

Ezeknek jelentőséget tulajdonítani már az üldözési mánia határát súrolja!

zatarra · http://ebredjetek.blog.hu/ 2011.12.31. 15:06:46

@magyarázó:
Szerintem is sok erőltetett kísérlet van arra, hogy tükörrel meg mindenféle hajtogatással groteszk ábrákat találjanak az Őrtorony kiadványokban. Lehet, hogy egy részének van igazságalapja, de nekünk laikus ábrándozó "hívőknek" elég a csak egyértelműen beleillesztett dolgokat mérlegelnünk.
Még az jutott eszembe, hogy ennyire nem lehetnek hülyék, hogy ilyen nyilvánvaló, mindenki számára észrevehető ábrákat tegyenek a kiadványaikba, hiszen így könnyen lebukhatnak. Ezt ők is tudják, mégis valami érdek felülírja mindezt. Majd teszek még fel olyant ami egyértelmű. És jelzem, én sem akartam elhinni hetekig pedig láttam a képeket, hiszen ez az "egy igaz Isten szervezete" az agyunkba van/volt égetve, ezért minden hiba, hiányosság feltárását a Gonosz támadásaként azonosítjuk, a fejünket elfordítjuk. Legyünk már tárgyilagosak!

l.gabi 2012.01.03. 03:03:35

A válaszlevél sem semmi. A sátáni és démoni....
A válaszlevéllel együtt ez már elgondolkodtató.
Tényleg ördögi :)

Stephanos 2016.04.26. 23:41:52

Itt van két pillanatkép amit az egyik JW.org-os videónézés közben vettem észre. Nagyon fura volt mert épp egy vén volt nálam a feleségével és ők akarták hogy nézzük meg az új csodás videót. A videó címe "Ki a Biblia szerzője?": www.jw.org/hu/kiadvanyok/konyvek/oromteli-uzenet-istentol/isten-uzenetet-kozli-a-biblia/video-ki-a-biblia-szerzoje/

A Képek: kepfeltoltes.hu/view/160426/502016852_H_cnt_1_r360P_20160322074832_0_www.kepfeltoltes.hu_.png

kepfeltoltes.hu/view/160426/502016852_H_cnt_1_r360P_20160322074840_0_www.kepfeltoltes.hu_.png

Amúgy ha elnémítsuk a videót és úgy nézzük, hogy mi történik akkor egész érdekes monndanivalót láthatunk.

Stephanos 2016.04.26. 23:44:06

@Stephanos: Ja azt elfelejtettem megemlíteni, hogy a képeken a telón lévő embléma ragadta meg a figyelmemet. Még most is érzékelhető a társulatnál Russel piramis tudománya.